Träning

Träningsupplägg med träningskompis 3 tillfällen

För dig som inte vill träna på gym, inte vet vad eller hur du ska träna, behöver en träningskompis och/eller pepp för att komma i gång med att röra på dig? Då har jag ett kanonerbjudande där vi tillsammans tränar så som du vill ha det.
Vi tränar tillsammans vid 3 tillfällen, där vi testar olika träningsupplägg som passar dig, tips och inspiration. Du får även med dig ett par träningsprogram som du kan fortsätta att använda på egen hand.
Tillsammans hittar vi ett upplägg som passar dig!

Träningsupplägg med träningskompis 1 tillfälle

För dig som behöver en ”spark i baken” och inte vill träna på gym, inte vet vad eller hur du ska träna, behöver en träningskompis och/eller pepp? Vi tränar tillsammans vid 1 tillfälle, där vi testar olika träningsupplägg som passar dig, tips och inspiration. Du får även med dig ett träningsprogram som du kan fortsätta att använda på egen hand. Tillsammans hittar vi ett upplägg som passar dig!

1 tillfälle ca 60 min

Kost och träningsupplägg 3 tillfällen

Konsultation ca 90 min
Träning och kostupplägg ca 60 min x 2

Träningen ska vara varierad och ska vara kul att utföra, antingen på gymmet, utomhus, hemma i vardagsrummet eller på semestern. Du får träningsprogram som passar just dig som tex cirkelträning, styrkepass, yogapass eller varför inte mindfulness. Vi hittar ett eller flera upplägg som passar in i din vardag.
På första mötet pratar vi igenom dina nuvarande kostvanor, träningsvanor, förväntningar och önskemål. Vi går igenom den praktiska delen av en tre-dagars kostregistrering. En kostregistrering är ett verktyg för att kartlägga dina kostvanor. Det innebär att du registrerar allt du äter i en kostdagbok under tre dagar (två vardagar och en helgdag). När dagarna har gått och dagboken är fullständigt ifylld ska den analyseras.


Vid nästa möte går vi igenom dina resultat från kostregistreringen och du får erhålla den kompletta rapporten. Under mötet har du möjlighet att ställa frågor gällande din kostregistrering, eller något annat som du undrar över som rör din kost och hälsa. Rapporten innehåller näringsberäkning utifrån kostregistreringen som visar hur mycket av varje näringsämne (energi, fett, kolhydrater, vitaminer och mineraler, fibrer etc.) som du får i dig med din nuvarande kost. Vid sista mötet kör vi ett träningspass ihop. Du får även rekommendationer och åtgärder för att du ska lyckas med det mål som vi har satt upp samt ett kostupplägg för en vecka samt ett till två olika träningspass.

%d bloggare gillar detta: