Site icon Bättre hälsa med Susanne

Kostrådgivning


Ett vanligt missförstånd är att man bara anlitar en kostrådgivare för viktnedgång, men det finns så mycket mer som vi kan förbättra genom att utvärdera vad vi äter och med små förändringar kan vi åstadkomma mycket. De allra flesta kan faktiskt ha nytta av en kostrådgivare, inte bara för viktnedgång. 

Det kan vara att man vill få reda på vad det är man missar i sin kost och att man vill prestera bättre när man tränar, eller hur man ska hålla sig mätt längre och minska sitt småätande. De vanligaste felen man gör är att man äter för lite kolhydrater för lite kostfibrer och för mycket rött kött. De flesta äter redan väldigt bra mat men kan behöva små justeringar.

Kostrådgivning

995 kr 60 min x 2

På första mötet går vi igenom dina nuvarande kostvanor, förväntningar och önskemål. Vi går igenom den praktiska delen av en tre-dagars kostregistrering. En kostregistrering är ett verktyg för att kartlägga dina kostvanor. Det innebär att du registrerar allt du äter i en kostdagbok under tre dagar (två vardagar och en helgdag). När dagarna har gått och dagboken är fullständigt ifylld ska den analyseras.

Vid nästa möte går vi igenom dina resultat från kostregistreringen och du får erhålla den kompletta rapporten. Under mötet har du möjlighet att ställa frågor gällande din kostregistrering, eller något annat som du undrar över som rör din kost och hälsa. Rapporten innehåller näringsberäkning utifrån kostregistreringen som visar hur mycket av varje näringsämne (energi, fett, kolhydrater, vitaminer och mineraler, fibrer etc.) som du får i dig med din nuvarande kost. Du får även rekommendationer och åtgärder för att du ska lyckas med det mål som vi har satt upp samt ett kostupplägg för en vecka.

Detta kan bokas in digitalt om så önskas.

Kostrådgivning uppföljningsmöte

495 kr 45 min

För dig som har köpt kostrådgivning men önskar uppföljning och mer coaching.


Exit mobile version