Site icon Bättre hälsa med Susanne

Kroppsbehandlingar

Bättre hälsa med Susanne

Jag jobbar med hudvårdsprodukter ifrån Comfort zone, deras produkter går även att köpa på min salong.

BOKA HÄR!

Body Strategist Thermal Mud-cellulitbehandling med cellulitmassage och detoxande lera

Lera förstärker kroppens eget avgiftningssystem som hjälper till att dränera vävnaderna från gifter och överflödigt fett, inklusive celluliter. Huden förbereds med en lätt peeling, sedan appliceras den mjuka näringstäta leran på huden som lindas in. Leran tas sedan bort med varma handdukar. Behandlingen avlutas med en lyxig massage med kräm och Cryo gel som svalkar, för att återuppliva trötta ben och fötter!

För en extra boost lägg en termogen kräm till med en dubbel vaskulär och lipolytisk verkan. Den minskar effektivt adipösa celluliter. CONSCIOUS SKIN SCIENCE ™ formula, utan animaliska derivat, silikoner och parabener. Krämen stimulerar en märkbart alternerande varm och kall känsla. Krämen appliceras ett tunt lager på de områden som ska behandlas (höfter, skinkor, lår, mage och ben). Termogen effekt på huden innebär värmekänsla och viss hudrodnad kan förekomma men är övergående och helt normalt.

Gravida, ammande och sköldkörtelsjukdom avrådes från denna behandling.

Body Strategist Deep Body Renewal – Ansiktsbehandling för kroppen 60 min

Denna behandling ökar fastheten och ger din hud lyster. Kroppen skrubbas med en lätt exfoliant som borstas bort därefter appliceras en aha peeling. Sedan sveps kroppen in i en lyxig mjukgörande, återfuktande cellförnyande mask, under tiden avnjuter du en härlig skalpmassage. Till sist avslutas behandlingen med en fantastisk massage med en djupt återfuktande och närande olja och en rik men lätt lystergivande bodycream. Alla behandlingar inleds med Tranquillity välkomst ritual. En kort behandling som utnyttjar fördelarna av aromaterapi för att ge en omedelbar känsla av mentalt och fysiskt välmående, vilket hjälper att balansera stress.

Dubbelverkande helkroppspeeling, express 30 min

En förnyande behandling som tar bort döda hudceller och lämnar huden mjuk och silkeslen, en behandling för alla! Du får mjuk, silkeslen hud, lyster och glöd samt en förbättrad mikrocirkulation vilket ger fräschör. Denna expressbehandling kombinerar en dubbelverkande peel-scrub som följs efter en syrapeeling och avslutas med en lyxig massagekräm.

Anti-cellulite express behandling med detoxande lera 30 min

Återställ din energi och vitalitet med denna detox-expressbehandling för lår, rumpa och mage. Produkterna har en dränerande effekt på vävnaderna och hjälper till att minska celluliter. En intensiv behandling med termiskt vatten från Montalcino i Toscana, med avgiftande effekter som motverkar celluliter. En blandning av eteriska oljor detoxar djupt i vävnaderna, medan fucus och laminariaalger främjar lipolytisk verkan.

Gravida, ammande och sköldkörtelsjukdom avrådes från denna behandling

Salt Stone Massage Ritual 90 min

En välgörande, värmande och cirkulationsökande massageritual med varma saltstenar av Himalaya salt. Behandlingen börjar med en mjuk massage tillsammans med varma saltstenar och citrusdoftande olja. Därefter packas kroppen in i en härlig saltskrubb och värme. Inpackningen tar bort döda hudceller och dränerar ut slaggprodukter från kroppen, under tiden får du en härlig och avslappnande ansiktsmassage. Därefter tvättas saltskrubben bort med varma handdukar. Behandlingen avslutas med en lätt massage med creme som lämnar huden mjuk och len med en fantastisk lyster! En behandling som passar dig med värkande stela muskler, problem med ödem, eller för dig som lätt blir svullen i kroppen som t ex vid PMS. Saltet har en vätskedränerande effekt och en mineraliserande effekt som är otroligt viktig för att kroppens balans ska fungera optimalt. Bör undvikas vid graviditet & amning.

För långvarig effekt fortsätt med att peela kroppen 1 ggr per vecka med Body Strategist peel scrub. Återfukta med Body Strategist Oil samt Body Strategist D-Age Cream.

Exit mobile version