Kroppsbehandlingar

Bättre hälsa med Susanne

Jag jobbar med hudvårdsprodukter ifrån Comfort zone, deras produkter går även att köpa på min salong.

BOKA HÄR!

Avgiftande lerinpackning mot celluliter 70 min

895 kr

Lera förstärker kroppens eget avgiftningssystem som hjälper till att dränera vävnaderna från gifter och överflödigt fett, inklusive celluliter. Huden förbereds med en lätt peeling, sedan appliceras den mjuka näringstäta leran på huden som lindas in. Leran tas sedan bort med varma handdukar. Behandlingen avlutas med en lyxig massage med kräm och Cryo gel som svalkar, för att återuppliva trötta ben och fötter!

Gravida, ammande och sköldkörtelsjukdom avrådes från denna behandling.

För en extra boost lägg till ANTI-CELLULIT-behandling på ca 15 min. Termogen kräm med en dubbel vaskulär och lipolytisk verkan. Den minskar effektivt adipösa celluliter. CONSCIOUS SKIN SCIENCE ™ formula, utan animaliska derivat, silikoner och parabener. Krämen stimulerar en märkbart alternerande varm och kall känsla. Krämen appliceras ett tunt lager på de områden som ska behandlas (höfter, skinkor, lår, mage och ben). Termogen effekt på huden innebär värmekänsla och viss hudrodnad kan förekomma men är övergående och helt normalt.
Finns under tilläggsbehandlingar.

Fukt och näringsinpackning ink. peeling och lätt massage 70 min

895 kr

Denna behandling ökar fastheten och ger din hud lyster. Kroppen skrubbas med en lätt exfoliant som borstas bort därefter appliceras en aha peeling. Sedan sveps kroppen in i en lyxig mjukgörande, återfuktande cellförnyande mask, under tiden avnjuter du en härlig skalpmassage. Till sist avslutas behandlingen med en fantastisk massage med en djupt återfuktande och närande olja och en rik men lätt lystergivande bodycream. Alla behandlingar inleds med Tranquillity välkomst ritual. En kort behandling som utnyttjar fördelarna av aromaterapi för att ge en omedelbar känsla av mentalt och fysiskt välmående, vilket hjälper att balansera stress.

Dubbelverkande helkroppspeeling, express 30 min

495 kr

En förnyande behandling som tar bort döda hudceller och lämnar huden mjuk och silkeslen, en behandling för alla! Du får mjuk, silkeslen hud, lyster och glöd samt en förbättrad mikrocirkulation vilket ger fräschör. Denna expressbehandling kombinerar en dubbelverkande peel-scrub som följs efter en syrapeeling och avslutas med en lyxig massagekräm.

%d bloggare gillar detta: