Site icon Bättre hälsa med Susanne

Ansiktsbehandlingar

Jag jobbar med hudvårdsprodukter ifrån Comfort zone, produkterna går även att köpa på min salong.

BOKA HÄR!

Anti-age Premium ansiktsbehandling 1245kr

En lyxig premiumbehandling som är upplyftande, plumpande och stärkande för ansikte, hals, dekolletage och händer. Passar alla hudtyper som har förlorad spänst, fyllighet och volym i huden. Behandlingen stimulerar hudens egen produktion av kollagen och elastin samt stärker hudens konturer, ljusar upp och ger näring.
I behandlingen ingår:
Rengöring
Hudanalys
Exfoliering
Kobidomassage (Denna teknik kombinerar olika hastighets- och djupnivåer av massagerörelser för att förbättra djupcirkulationen och lymfdräneringen av ansikte, nacke och övre delen av bröstet. Det stimulerar regenereringsprocesser i huden, förbättrar kollagen och elastinproduktionen av toxiner. Huden blir fastare och ljusare, rynkorna slätas, ansiktskonturen bildas)
Peel off-mask
Exklusiv anti-agebehandling för händerna
Serum
Hals och dekolltagecreme
Ögon creme
Ansiktscreme

Ansiktsbehandling med mikroström & ultraljud 60 min

990 kr

Microsonic Facial, 60 min, är en behandling där vi arbetar med ultraljud för en ännu effektivare rengöring, exfoliering och med mikroström för att stimulera cellmetabolism och mircocirkulationen samt slussa in aktiva ingredienser på djupet. Behandlingen ger en omedelbar lifting effekt, minskar mimiska rynkor och linjer samt slapp hud. Huden blir slät, spänstig och får en ny lyster och ton! I behandlingen ingår dubbelrengöring, skin roll massage med specialmask, peeling och inslussning av hydra & glow face ampoule med microsonic, samt avslutande serum och creme.

Barriärstärkande ansiktsbehandling friskvård 60 min

795 kr

Reparerande, stärkande och lugnande behandling. Rekommenderas för alla men särskilt känslig, skör hud som lätt blir röd. Slätar ut och återuppbygger den skyddande hudbarriären tack vare att produkten är mycket mild och extra kompatibel med huden. Spänningsupplösande & avslappnande skalpmassage. Rengöring, peeling och en härligt lugnande ansiktsmask som balanserar och stärker huden och ger en frisk lyster, serum och kräm.

Återfuktande ansiktsbehandling friskvård 60 min

895 kr

En djupt återfuktande antioxidant behandling för ansikte, hals och dekolletage. Huden blir genomfuktad och mjuk. Återställer hudens fyllighet, näring och lyster. Motverkar fuktförlust och för tidigt åldrande. Erbjuder en unik och mycket skön upplevelse med en speciell borstapplicering av masken med den exklusiva Comfort Touch ansiktsmassagen. För riktigt uttorkad, fuktfattig hud året runt. Även perfekt för ung hud eller för de första ålderstecknen.

Exit mobile version