Ansiktsbehandlingar

Jag jobbar med hudvårdsprodukter ifrån Comfort zone, produkterna går även att köpa på min salong.

BOKA HÄR!

Anti-age Premium ansiktsbehandling Nu 945kr (värde 1245kr)
Bokningsbar från 10/1 2023

En lyxig premiumbehandling som är upplyftande, plumpande och stärkande för ansikte, hals, dekolletage och händer. Passar alla hudtyper som har förlorad spänst, fyllighet och volym i huden. Behandlingen stimulerar hudens egen produktion av kollagen och elastin samt stärker hudens konturer, ljusar upp och ger näring.
I behandlingen ingår:
Rengöring
Hudanalys
Exfoliering
Kobidomassage (Denna teknik kombinerar olika hastighets- och djupnivåer av massagerörelser för att förbättra djupcirkulationen och lymfdräneringen av ansikte, nacke och övre delen av bröstet. Det stimulerar regenereringsprocesser i huden, förbättrar kollagen och elastinproduktionen av toxiner. Huden blir fastare och ljusare, rynkorna slätas, ansiktskonturen bildas)
Peel off-mask
Exklusiv anti-agebehandling för händerna
Serum
Hals och dekolltagecreme
Ögon creme
Ansiktscreme

Ansiktsbehandling med mikroström & ultraljud 60 min

990 kr

Microsonic Facial, 60 min, är en behandling där vi arbetar med ultraljud för en ännu effektivare rengöring, exfoliering och med mikroström för att stimulera cellmetabolism och mircocirkulationen samt slussa in aktiva ingredienser på djupet. Behandlingen ger en omedelbar lifting effekt, minskar mimiska rynkor och linjer samt slapp hud. Huden blir slät, spänstig och får en ny lyster och ton! I behandlingen ingår dubbelrengöring, skin roll massage med specialmask, peeling och inslussning av hydra & glow face ampoule med microsonic, samt avslutande serum och creme.

Anti-stress ansiktsbehandling friskvård 60 min

795 kr

En mycket mjuk och behaglig behandling med fokus på avslappning och välmående. Spänningsupplösande & avslappnande massage i ansikte, dekolletage, nacke & hårbotten, armar och händer. Du får även rengöring, peeling och en härligt lugnande ansiktsmask som balanserar huden och ger en frisk lyster. Behandlingen lämpar sig för alla som behöver gå ner i varv. Passar alla hudtyper!

Ansiktsbehandling Express 30 min

495 kr

En snabb uppfräschning, rengöring, hudanalys, peeling, ansiktsmask, serum och dagkräm.

%d bloggare gillar detta: